Til hovedinnhold

Motorolas batterikonge

Android-mobilen Razr Maxx har 85 prosent høyere batterikapasitet enn forgjengeren.

Motorola lanserte under CES i Las Vegas en forbedret utgave av sin ultratynne smarttelefon Droid Razr. Den nye modellen har fått navnet Droid Razr Maxx, og har blant annet fått betydelig lenger batterilevetid og mer lagringsplass.

Les vår test av den forrige modellen her: Møt en helt unik Android-mobil

21 timer tale

Droid Razr Maxx er 9 millimeter tykk. Dermed er den litt tykkere enn den forrige Razr-modellen, som med sine 7,1 millimeter er blant de aller tynneste mobiltelefonene vi har testet.

Årsaken til at telefonen er blitt tykkere, er at den har fått et langt kraftigere batteri som tar større plass. Mens originalen hadde et batteri på 1 780 mAh, kommer Droid Razr Maxx med et batteri på hele 3 300 mAh. Det skal gi en taletid på mer enn 21 timer før du må lade opp telefonen igjen, noe som ifølge Motorola gjør Droid Razr Maxx til den smarttelefonen som har lengst batterilevetid.

Mer lagringsplass

I tillegg til et bedre batteri, vil den nye modellen leveres med et 16 GB minnekort i esken. Mens Razr ble levert med 16 GB intern lagringsplass, kommer Razr Maxx med et 16 GB MicroSD-minnekort i tillegg, altså totalt 32 GB lagringsplass.

Razr Maxx lanseres med Android 2.3.5 "Gingerbread", og vil kunne oppgraderes til Android 4.0 "Ice Cream Sandwich" senere.

De øvrige spesifikasjonene skal være uendret i forhold til forgjengeren.

Droid Razr Maxx er en del av Droid-serien med mobiltelefoner som selges av den amerikanske mobiloperatøren Verizon. Forgjengeren Droid Razr kom imidlertid også til Europa, under navnet Motorola XT910 Razr. Det er grunn til å tro at det snart vil komme en europeisk modell av Razr Maxx også, men vi har foreløpig ikke informasjon om dette.

Les også vår test av tøffingtelefonen Motorola Defy+ her.

Alle sakene våre fra årets CES-messe finner du her

Mer om
annonse