Til hovedinnhold

Network Norway selger Iphone

Det var med stor entusiasme teamet i Network Norway kunne offentliggjøre at de hadde ”brutt Iphone-monopolet” i Norge, ved at de nå kan tilby den populære mobilen til sine bedriftskunder. Netcom er imidlertid fortsatt den eneste operatøren i Norge som får sine Iphones direkte fra Apple; Network Norway bruker nemlig en ikke navngitt sideimportør.

Network Norway antydet på pressekonferansen at også One Call ville få muligheten til å selge Iphone 3G på privatmarkedet.

Uten abonnement

Som bedriftskunde kan du kjøpe Iphone 3G (16 GB-utgaven) uten abonnement til 5.799 kroner eksklusive moms. Alternativt kan du binde deg til et abonnement i enten 12- eller 24 måneder. Mobilene Network Norway selger kommer ikke direkte fra Apple, men er parallellimporterte fra en ikke navngitt leverandør i Europa. Dette er lovlig ifølge EFTA, hevder operatøren. De får imidlertid ikke lov til å bruke Apple-logoen i markedsføring.

- Vi har fått veldig klare beskjeder fra kundene; de vil ha Iphone, sier direktør for samfunnskontakt Tom Guldberg i Network Norway.

- Allerede er det over tusen Iphone-brukere i vårt nett, legger han til.
(Artikkelen fortsettes.)


Direktør for samfunnskontakt Tom Guldberg i Network Norway.

Til One Call?

Som nevnt, er det sannsynlig at One Call også vil få muligheten til å selge Iphone 3G til sine kunder. Mobilen.no spurte markedsdirektør Thomas Sandaker i One Call om han hadde kjennskap til dette:

- Det kan jeg dessverre ikke kommentere nå, svarer Sandaker.

Hvis One Call også starter å selge Iphone, blir det interessant å se om de klarer å presse ned prisen på Apple-mobilen. Er det lurt av One Call å satse på Iphone 3G? Diskuter i forumet!

Mer om
annonse