Til hovedinnhold

Velg din bestevenn fra Netcom

Netcom lanserer ett nytt tilbud som lar deg velge en bestevenn som du kan ringe- og sende SMS og MMS til – helt gratis. Tjenesten har ikke etableringsgebyr eller månedspris, så er du Netcom-kunde bør du definitivt benytte deg av denne bonusen. Ettersom Netcom Bestevenn også kan kombineres med Trådløs Familie og Netcom Venner, ser vi ingen ulemper ved å ikke ha tjenesten. Det vil uansett lønne seg å kunne ringe, og sende SMS og MMS, til én utvalgt person. Vedkommende må imidlertid også være Netcom-kunde.

- Få ting er bedre enn lange og gode samtaler med venner, og de fleste bruker mobilen til å holde kontakten. Når vi samtidig vet at tre av fire mobilsamtaler holdes innenfor den nærmeste kretsen, håper vi at Bestevenn hjelper kundene våre til å opprettholde god kontakt med familie og venner samtidig som de sparer penger, sier kommunikasjonssjef Øyvind Vederhus i Netcom.

Netcom Bestevenn er tilgjengelig fra 31. mars, og kan bestilles på Mine Sider på nettsidene til Netcom, eller ved å ringe kundeservice.

Mer om
annonse