Til hovedinnhold

LG innrømmer maskinvarefeil på toppmodellen G4

Brukere opplever at LG G4 går inn i omstartslooper.

Nettstedet Android Authority kan nå melde at LG har innrømmet en maskinvarefeil på sin toppmodell LG G4 som gjør at mobilen blir stående fast i en evig omstartsloop.

Problemet skal ha blitt rapportert i lengre tid av brukere, men først nå har LG altså kommet med en offisiell uttalelse som bekrefter at problemet er relatert til en maskinvarefeil på telefonen.

Løse kontakter

Ifølge uttalelsen skal problemet være forårsaket av det LG kaller «løse kontakter» mellom komponentene i modellene som er rammet. Selskapet skal ha oppdaget feilen etter en lengre etterforskning.

LG G4 fikk gode skussmål i vår test, men er på ingen måte fri for problemer.

LG oppfordrer alle brukere som er rammet av problemet om å kontakte sin lokale forhandler eller LG selv for å få mobilen reparert under den gjeldende garantien.

Noe av grunnen til at det har lang tid å identifisere problemet skal være at LG tidligere feildiagnostiserte problemet, noe som igjen førte til at feil komponenter ble reparert.

Mange klager på nettet

Det er uvisst hvor mange som er berørt av plagsomme, tekniske feilen på LG G4-modellen, men som Android Authority rapporterte tidligere kom det inn klager fra hele verden via nettsteder som YouTube, Reddit og Twitter.

Folk skal både ha opplevd at mobilen står fast i endeløse omstartslooper, og at mobilen vilkårlig foretar omstart uten grunn. Under kan du se en video fra desember i fjor som demonstrerer problemet med LG G4.

LG lanserte nettopp en ny, snasen mobil: LG V10 er Sør-Koreas gave til musikknerdene »

annonse