Tek.no

Nyhet

ZTE Blade får ny Android-versjon

Den supre billigmobilen blir nå enda bedre.

Einar Eriksen
29 Juni 2011 11:01

ZTE Blade koster ikke mer enn 1500 kroner, men er likevel en fullverdig smartmobil som kjører Android OS. Den svært lave prisen, sett i forhold til hvor funksjonsrik den er, gjorde at vi ga den vårt anbefalt-stempel da vi testet den.

LES OGSÅ: Test av ZTE Blade

Nå får kinamobilen også ny programvare. I en pressemelding skriver produsenten at Android versjon 2.2 (Froyo) er klar til nedlastning for norske brukere. Med oppgraderingen får du raskere applikasjonskjøring, raskere nettleser, full støtte for Flash 10.1 og mulighet til å bruke mobilen som trådløs router, samt automatisk oppdatering av installerte applikasjoner.

Last ned oppdateringsverktøyet

For å oppdatere din ZTE Blade trenger du ZTEs oppdateringsverktøy (kun PC, ikke Mac). Koble mobilen til en PC med USB-kabelen som medfulgte i salgspakken, og åpne oppdateringsprogrammet.

Hvis du skulle trenge hjelp med oppdateringen kan du ringe ZTEs supporttelefon på tlf. 67 82 73 62 (kl. 9-17 alle ukedager).

Den nyeste versjonen av Android til mobiltelefoner heter 2.3 Gingerbread, som du finner i en del toppmodeller fra andre produsenter. Likevel må det sies at det er et større steg fra 2.1 til 2.2 - slik som med ZTE Blade nå -, enn fra 2.2 til 2.3. Med andre ord bør du sørge for å laste ned oppdateringen dersom du har kjøpt en ZTE Blade.

LES OGSÅ: Android forbi iPhone i Norge

(Kilde: pressemelding)

Les også
ZTE Blade
annonse

Les også