Til hovedinnhold

Nå får du Google+ på iPad og iPod

En oppdatert versjon av Google+ er klar i App Store.

Google+ for iPad og iPod er nå tilgjengelig for nedlasting fra App Store. Men for å bruke applikasjonen må du ha en invitasjon.

Utfordrer Facebook

Google+ er Googles utfordrer til Facebook. På det sosiale nettstedet skal du kunne dele egne opplevelser, tanker, bilder og filmkklipp.

Applikasjonen som nå er tilgjengelig i App Store er gratis. Men selv om den kan kjøre på iPad, så er den tilpasset skjermstørrelsen på iPhone, noe som gjør at skjermstørrelsen på iPad ikke kommer til sin rett.

Google+ finnes naturlig nok allerede for mobiltelefoner med Googles eget operativsystem Android, men heller ikke her får du tilgang til tjenesten med mindre du har mottatt en invitasjon.

Svakheter

Brukere som har lagt igjen kommentarer på App Store er imidlertid ikke udelt positive til Google+ for iPhone og iPad. Blant annet vises det til at innloggingsrutinene krever at du logger på med e-postadresse og passord, og at du bare har 60 sekunder på deg når du skal logge inn. Det blir også hevdet at du må logge inn på nytt hver gang du har brukt en annen applikasjon på telefonen.

Ellers blir det trukket frem som en svakhet at applikasjonen ikke virker i breddeformat, at du ikke kan velge hva slags oppdateringerdu vil ha melding om, og at det er mulig å sende tomme kommentarer.

Andre trekker frem at Google+ foreløpig ikke gir tilgang for bedrifter og organsisasjoner, noe som har vært en suksess for Facebook.

Den siste versjonen med støte for iPad og iPod finner du her.

annonse