Til hovedinnhold

Er dette Motorolas neste storeslem?

Det snakkes om en utrolig skjerm og et nytt format som kan sette en ny standard for nettbrettene.

Ryktebørsen vil nå ha det til at Motorola arbeider med et nytt nettbrett som skal komme på markedet i slutten av året eller i starten av 2012. Det skal visstnok ha en 10 tommers HD-skjerm med en oppløsning på utrolige 2048 x 1536 piksler. Dette nettbrettet skal visst også gå vekk fra 16:9-formatet på skjermen, og heller gå over til 4:3 som er mer tilnærmet det for eksempel iPad bruker.

For godt til å være sant?

Dette er utrolig høyt, og mye høyere enn noe annet vi har sett på nettbrett tidligere. Spekulasjonene slutter dog ikke her. Nettbrettet skal nemlig også ha Android 4.0, døpt Ice Cream Sandwich. Denne versjonen av operativsystemet skal forene dagens mobiloperativsystem Gingerbread, og dagens nettbrettoperativsystem Honeycomb.

Om ikke det er nok ryktes det også at Motorolas kommende nettbrett skal stille med en NVIDIA firekjerners Tegra 3 Kal-El-prosessor. Dette høres i overkant godt ut for å være sant, så vi skal nok ta disse ryktene med en klype salt. Med tanke på at vi tidligere også har sett prosessorprodusent Qualcomms fremtidsplaner om å ha firekjernersprosessorer først i 2013.

Dette er kun rykter, men hvis bare noe av dette stemmer har vi en svært spennende vinter i vente på nettbrettfronten. Hva tror du?

(Kilde: androidguys.com, slashgear.com)

annonse