Til hovedinnhold

Fire nye fra Huawei

Denne uken slapp Huawei fire nye Android-telefoner, som alle etter sigende vil komme i retning Europa og Norden etterhvert.

Foreløpig er det ikke all verden med informasjo å oppdrive om de fire nye, men ifølge Automated Trader, er en av telefonene Ideos. Denne har vi snakket om før, da bilder av en telefon fra selskapet nylig ble lekket ut på nettet.

Ifølge ryktene som dengang kom ut, er Ideos en veldig billig Android-telefon. Det skal forøvrig også de tre andre telefonene i lanseringen være.

Ideos skal kjøre Android 2.2, haen 2,8 tommer stor skjerm og super-3G. Prisen vil antakelig ligge i underkant av 2000 kroner.

Les også: Ideos er på vei

Når Ideos og de andre nye telefonene eventuelt vil komme hit, vet man ikke enda. Men Ideos skal først komme i salg i Hong Kong 8. september.

Foreløpig har Huawei kun én mobiltelefon i salg i Norge, nemlig U8230 Social. Selskapet har gitt tydelige tegn på at Norge er ett av de landene de ønsker å satse sterkere på fremover, nor som gjør det rimelig å anta at i hvertfall noen av de nye telefonene vil ankomme landet på ett eller annet tidspunkt.

Les også: Test: Herlig nykommer fra Kina

(Kilde: Automated Trader)

Les også
Dette er verdens tynneste mobiltelefon
Les også
Konkurransehøst del 3
Les også
Ny budsjett-Android fra LG
Les også
Huawei Ideos er på vei
Les også
Huawei S7
annonse