– Apples gullklokke vil koste minst 4000 dollar

Velger du Apple Watch fremfor en Rolex?

Apple Watch er fortsatt en stund unna å bli lansert i den «vanlige» utgaven, og vi skrev tidligere denne uken at klokken sannsynligvis først kommer til våren. Men allerede nå spekuleres det i hva prisen på gullversjonen av Apple Watch vil være.

Og er det en ting som er sikkert – så er det at den blir ikke billig. Nettstedet iGen, som ifølge Gizmodo har hatt troverdige fakta i forkant av tidligere Apple-lanseringer, mener at gullklokka vil koste så mye som 4000 dollar – eller enda mer.

Det tilsvarer i overkant av 27 000 norske kroner. Om det er en grei pris vil naturligvis avhenge av flere faktorer, som mengden gull i klokken. Til sammenligning så koster de billigste Rolex-klokkene rundt 5000 dollar, så da kan man jo selv velge hvilken merkevare man helst vil bære på håndleddet.

Om man ønsker en noe rimeligere Apple Watch og samtidig se stilig ut, så spekuleres det i at modellen i rustfritt stål vil koste rundt 500 dollar (nesten 3500 norske kroner). Den billigste varianten er den «vanlige» utgaven, og den skal visstnok bli priset til 350 dollar (2400 norske kroner).

Bare 50 eksemplarer ble laget:
Solgte en «Apple 1» for 6 millioner kroner »

(Kilde: Gizmodo)

annonse