Til hovedinnhold

Altibox gir deg større kontroll over TV-sendingen

Lar deg se TV-sendinger selv etter at de har startet.

Altibox

TV-distributøren Altibox lanserer i dag en ny tjeneste, Altibox TV Overalt, som blant annet gir deg muligheten å ta større kontrollen over din TV-hverdag, ved at du kan bruke en iPhone, iPad, PC eller Mac for å se innholdet fra leverandøren.

Allerede i desember 2011 slapp selskapet sin Altibox Chill-tjeneste, og denne tjenesten føyes nå inn under Altibox TV Overalt – og i tillegg får du et par nye funksjoner.

Enda mer frihet

Den nye tjenesten er lansert i skrivende stund, hvor du blant annet kan fjernstyre din PVR-dekoder ved å klikke deg inn i TV-guiden via enten iPhone, iPad, PC og Mac.

Enn så lenge er det iPhone og iPad som støttes av de håndholdte alternativene, men i løpet av vinteren vil støtte for enheter som bruker Android være på plass. Det skal også på sikt bli mulig å leie filmer og serier direkte på både iOS og Android.

Med Altibox TV Overalt får du også følgende nye funksjoner:

  • Starte TV-programmer fra begynnelsen inntil to timer etter de startet – gjelder alle kanaler.
  • Bruke iPhone, iPad, eller PC som fjernkontroll med Altibox TV Overalt.
  • Bla i TV-kanalene mens man ser på en kanal.
  • Bruke iPad eller iPhone til å bla i TV-programmene på alle kanaler, uansett om enheten er koblet til Internett eller ditt lokale hjemmenettverk.
  • Du kan forhåndsvelge et program de ønsker å se på, og la dekoderen bytte til denne kanalen når programmet begynner. På den måten går du ikke glipp av noe.

– Med Altibox TV Overalt gir vi TV-kundene langt på vei full frihet over TV-innholdet i sitt eget hjem uten at det koster dem noe ekstra. Vi tror kundene våre kommer til å sette pris på sin nye tv-hverdag, og er stolte over at vi nå tar et første, viktig steg i lanseringen av neste generasjons tv-opplevelser, sier produktdirektør Øyvind Lundbakk i Altibox i en pressemelding.

Har du en PVR-dekoder fra Canal Digital?
Så enkelt skaffer du deg fire ganger så mye lagringsplass (Ekstra) »

(Kilde: Pressemelding)

annonse