Tek.no

Nyhet

GoPro slipper nytt utstyr for sommerfotografene

Nå blir det enklere å lage surfevideoer.

GoPro
5 Juni 2014 06:00

Actionkameraene GoPro er et fint verktøy for å sette sammen spennende og fartsfylte videoer som vanlige videokameraer ikke er utstyrt for å håndtere, men for å få utnyttet kameraene er det jo viktig med et visst utvalg av tilbehør.

GoPro slapp et knippe nye dupeditter til actionkameraene i april i år, og nå kan nettstedet Photography Monthly melde at enda et par hjelpemidler er lansert.

Lag surfevideoer

Det GoPro har kommet opp med denne gangen er et nytt produkt som er høyst relevant for årstiden vi nå er på vei inn i, nemlig kamerafestet «Bodyboard Mount».

3-Way Mount.Foto: GoPro

Dette er som navnet antyder et produkt som gjør det mulig å montere GoPro-kameraet på for eksempel et surfebrett eller et padlebrett, noe som altså gir et stødig perspektiv fra helt nede ved vannoverflaten.

Festet kan brukes på brett med en tykkelse på mellom 3,8 cm og 8,8 cm. Det skal være enkelt å montere og kommer blant annet med en egen låseplugg som skal sikre kameraet ved ekstra røffe forhold.

Allsidig arm

I tillegg slipper GoPro også en ny kamera-arm med tre ledd, som visstnok skal være selskapets mest allsidige tilleggsutstyr hittil. Produktet har fått navnet «3-Way Mount», som indikerer at det kan brukes på tre måter; som en forlengelsesarm, håndtak eller tripod-stativ.

Tripoden ligger skjult inne i håndtaket og kan enten benyttes for seg selv eller kombineres med armen. Hele konstruksjonen skal være vanntett, slik at du kan fint kan bruke det til sjøs. Helt utstrakt måler armen 50,8 cm, og sammenfoldet er den ikke mer enn 19 cm lang.

Lyst på et actionkamera?
Dette er de fem heteste modellene akkurat nå »

GoPro-kameraer kan brukes til så mangt: For eksempel kan man filme hunder i fritt svev »

Les også
Denne armen gir GoPro-kameraet ditt mange timer med ekstra batteritid
Les også
Slik får du mer ut av GoPro-kameraet ditt
Les også
Klatret til fjells med 360-graders GoPro-rigg
Les også
Bruk mobilen som GoPro-skjerm
Les også
Vil la deg styre GoPro fra innsiden av bilen
Les også
Sjekk GoPro-videoen av den flyvende hunden
Les også
Slik fester du enkelt GoPro-kameraet til metalloverflater
Les også
GoPro har sluppet nytt tilbehør
annonse

Les også