Tek.no

Nyhet

Hils på Facebook og de andre sosiale mediene

Slik ville de sett ut om de var levende mennesker.

Victorja Pashuta
5 Des 2014 06:00

Sosiale medier er del av hverdagen vår, og de hjelper oss med å bli både mer sosiale og mer usosiale. Men en ting er sikkert: de lever ikke. Inntil nå. Motefotografen Victorja Pashuta har ifølge The Next Web nemlig gitt liv til alle de store, sosiale mediene, ved å kle ut mannlige modeller slik hun tror de ville sett ut. Dersom de var mennesker, altså.

Se alle bildene nederst i saken!

Nokså logisk

Slik ville Google Plus sett ut.Foto: Victorja Pashuta

Bildene er gøyale å se på, og nokså logiske også. Twitter er blitt til en spretten, tynn og oppdatert hipsterfyr, mens Facebook ser nokså vanlig og gjennomsnittlig ut. Instagram har på sin side tatt retroaspektet helt ut, og ser ut som om han har blitt fotografert gjennom et antikt filter – logisk nok. Google er derimot en eksplosjon av farger, følelser og hår, mens tumblr har gått for en mer rocka stil. Flickr er nokså lik Facebook, men en anelse mer opptatt av å skille seg ut.

Både Pinterest og LinkedIn er derimot dresskledde, men på hver sin måte. Mens LinkedIn ser klar ut til å innlede budsjettsamtaler i et verdensomspennende selskap, ser Pinterest mest av alt ut til å være klar for en lang og classy tur på byen.

Det er jo selvsagt så subjektivt som det kan få blitt om du synes bildene passer eller ei, men det er Pashuta klar over: «Det er kanskje subjektivt, men dette er akkurat sånn jeg så for meg at nettverkene vill se ut hvis de tok steget ut fra dataskjermene og ut på gata.»

Kjønnsfordelingen på sosiale medier er ikke lik:
Kvinner erobrer de sosiale mediene »

(Kilde: The Next Web)

annonse

Les også