Til hovedinnhold

Musikk eller bil neste fra Google

Google fortsetter stadig å utvikle sitt tilbud, og bare en uke etter mediasenter-applikasjonen ble lansert, kom 3D-praterommet Lively på mandag. Vi begynner å mistenke at Hitwise har noen kontakter på innsiden, og når de nå kommer med sin siste spådom kan vi ikke bli annet enn nysgjerrig.
Bil eller musikk
Ryktemøllen som nå er startet av Hitwise handler om at Googles neste applikasjon vil handle om enten bil eller musikk. I sin egen blogg skriver Hitwises Heather Hopkins om hvorfor de har tro på at det blir bil eller musikk.
- Vår tankegang var at Google mest sannsynlig vil fylle tomrommet i sin eksisterende portefølje basert på hva deres brukere interesserer seg for. Vi så på hvilke katagorier som får mest trafikk fra Google, i de kategoriene de ikke har egne produkter eller tjenester, skriver Hopkins i bloggen.


Oversikten over hva Googles brukere er på jakt etter.
Logiske steg
Det er overhodet ingen stor overraskelse at bil og musikk er logiske videre steg for Google. Med så mange etablerte brukere er det utvilsomt at Google allerede har tenkt på mulighetene for å utvikle en musikktjeneste. Nå spriker musikktilbudene i alle retninger, og Google kunne med riktig satsing klart å tilby en samlet løsning som kunne blitt et seriøst alternativ til Itunes.
Innen bil er det også mye upløyd mark, og med Google Maps og Earth allerede på plass, kan det åpne for uante muligheter hvis man for eksempel kombinerer det med det økende antallet GPS-enheter.
- Google Auto eller Google Music er helt klart de mest sannsynlige alternativene. Jeg tviler på at vi får se Google Government med det første, skriver Hopkins i bloggen sin.
Hva tror du blir det neste fra Google?

Mer om
annonse