Til hovedinnhold

Full HD i dusjen

Aquavision S4

Du har helt sikkert savnet å se TV når du står i dusjen, sitter i badstuen eller boblekaret. Aquavision tilbyr en løsningen på dette – nærmere bestemt en serie vanntette LCD-TV-er i størrelser fra 15 til 40 tommer.

Ny toppmodell

Siste skudd på stammen er en 40-tommer, Aquavision S4, med full HD-støtte (1920 x 1080 piksler). På spesifikasjonslisten står tilkoplingsmuligheter som 2 x HDMI, RS232 kontroll-port, komponent-video, D-Sub, S-video og Scart. En tuner for digitalt bakkenett er innebygget, men det er foreløpig uvisst om denne vil fungere her til lands.

To fjernkontroller medfølger, hvor den ene er av den vanntette sorten. Det er også mulig å få med et kontrollpanel for innfelling i veggen. For å unngå at fukt og damp samler seg på skjermen, er selve skjermen oppvarmet.

Bildet viser en av de mindre modellene fra Aquavision

Bathroom/shower-serien kommer ellers i tre ulike utførelser, hvit, sort og speil. Selve LCD-panelene på 15, 17 og 26 tommer er laget av LG Philips, mens 32- og 40-tommerne har paneler fra Samsung. Samtlige modeller har høyttalere innebygget.

Aquavision tilbyr også modeller for integrering i kjøkkenskap, og dessuten en modell som er innebygget i et speil.

Pris og tilgjengelighet er foreløpig ukjent.

(Kilder: T3, Whathifi, Aquavison)

annonse