Tek.no

Nyhet

Denne Chromecast-oppdateringen har du ventet på

Lar deg speile Android-skjermen din til TV-en.

Teknofil.no/Google
Niklas Plikk
11 Juli 2014 13:09

Googles lille HDMI-duppedings Chromecast selger i bøtter og spann, og i USA har den nå blitt så populær at den selger bedre enn Apples egne Apple TV.

Nå har Google fortalt at de er i ferd med å oppdatere Chromecast-applikasjonen til Android, som vil gjøre den lille dingsen enda mer nyttig. Snart vil du nemlig kunne speile innholdet på telefonen din direkte til TV-en.

Bygd rett inn i appen

Frem til nå har speiling av hele skjermen enten vært forbeholdt PC-brukere, eller de som har lastet ned tredjepartsapplikasjoner til mobilen sin, slik som AllCast og LocalCast. Mange har imidlertid ønsket seg funksjonen i den originale Chromecast-appen til Android.

Nå forteller Google at de har sluppet en betaversjon av en appen, som inkluderer den etterlengtede funksjonen.

Alt man skal trenge å gjøre er å trykke på «Cast screen» inne i Chromecast-applikasjonen, og skjermbildet blir speilet til Chromecast-pluggen. Vips kan du kan vise hvilken som helst app eller tjeneste på TV-en, trådløst fra Android-telefonen din.

Google har lovet at de vil rulle ut støtte for å speile innhold fra Android-enheter fra Samsung, HTC, LG og andre i løpet av de neste dagene.

Den nye oppdateringen rulles trolig ut i løpet av dagen.

Et av favorittprogrammene våre støtter Google-pluggen:
Plex får Chromecast-støtte »

(Kilde: Pocket-Lint)

annonse

Les også