LG med sin hittil slankeste LED

Slanke skjermer er i vinden for tiden og LG har nå annonsert sin hittil tynneste skjerm – E90 som har en tykkelse på bare 7,2 mm. Skjermens egenskaper består blant annet av 21,5 tommer, 1920x1080 oppløsning og en responstid på 2 millisekunder.

Som vanlig med disse ultraslanke TV-ene befinner det meste av elektronikk seg i basen på skjermens støtteholder, hvor vi finner kraftforsyning og innganger til analoge og digitale kilder, samt HDMI.

E90 skal ha 40% redusert kraftforbruk til sammenlikning med CCFL LCD-skjermer, og være mer økovennlig ettersom det har blitt brukt mindre halogen og kvikksølv under produksjonen.

På grunn av responstiden på 2 ms, vil TV-en ifølge LG egne seg godt til action og sport, og takket være Image Booster-funksjonen skal skjermen også forbedre kvaliteten på videoer fra streamingtjenester som Youtube.

LG E90 slippes i USA senere denne måneden og vil bli vist på den kommende CES-messen i Las Vegas i januar. Når eller om den blir tilgjengelig i Norge er foreløpig ukjent.

(Kilder: Akihabara News, Engadget, Übergizmo, Pressemelding)

Les også
Ekstremt tynne rammer på ny LG-TV
Les også
Hannspree går over til LED-LCD
Les også
LGs hittil største TV til hjemmebruk
Les også
LG viser også 3D-muskler
Les også
OLED med økt levetid og lysstyrke
Les også
Supertynn 3D-LED fra Samsung
Les også
LG ruller ut første full-HD 3D-skjerm
annonse