Tek.no

Nyhet

Blu-ray spiller med 3D

Marte Ottemo
15 Feb 2010 10:49

Under den store elektronikkmessen CES 2010 i januar var 3D-TV en av de store trendene, og de første modellene kommer hit til lands rundt påske. Nå kommer Sony med en Blu-ray-spiller som kan takle det nye 3D Disc-formatet på TV-er klargjort for 3D.
Gjennom en programvareoppdatering sommeren 2010 vil modellen BDP-S470 kunne spille av Blu-ray 3D Disc på TV-er klargjort for 3D. Sony benytter en 3D-teknologi med Active Shutter-briller som gir en 3D-opplevelse i full 1080p HD-oppløsning, skriver selskapet i en pressemelding.
Ikke lenge etter BDP-S470 kommer i butikk vil også BDP-S570 bli tilgjengelig. Denne spilleren ble annonsert på CES og kan spille Blu-ray 3D Disc uten behov for oppgraderinger.
Blu-ray-spillerne gir deg også tilgang til innhold på internett, og lar deg se programmene du gikk glipp av via internett-TV-tjenester. BDP-S570 har også innebygget trådløst nett som mens BDP-S470 bruker en Sony USB trådløs LAN-adapter for å få nettilgang.
BDP-S570 er også klargjort for DLNA. Enheter med DLNA-støtte kan kobles til andre DLNA-støttede enheter, som telefon, laptop eller musikkspillere, og spille av lagret innhold trådløst på TV-en uansett hvor i hjemmet enhetene er plassert.
Priser og nøyaktig lanseringsdato er foreløpig ikke kjent.

Les også
2010 er 3D-året
Les også
Her er Samsungs nye TV-modeller
Les også
Her er Sonys 3D-TV
Les også
LG med skjermskred
Les også
Slik blir TV-året 2010
annonse

Les også