Til hovedinnhold

Billigere for Ice.net-kunder

Vi har lenge etterlyst forandring og prisjusteringer i Ice.nets abonnementstilbud for mobilt bredbånd, og nå skjer det i alle fall noe. Nyutnevnte Norgessjef Eivind Helgaker har nemlig besluttet å senke prisen på abonnementet Alltid fra 349 kroner – til 299 kroner per måned.

Det betyr at det er samme pris som Telenors 3G-abonnement Dag&Natt, og en femtilapp dyrere enn NetComs Hele Tiden (nytt navn), som dog har en hastighetsbegrensning etter 4 GB per måned.

Redusert pris
Ved å kutte prisen på abonnementet Alltid, kommer Ice.net ned på et prisnivå som altså er normalt for 3G-aktørene. Ice.net bruker som kjent CDMA-teknologi, som i praksis gir bedre dekning i grisgrendte strøk, samt noe høyere opplastningshastigheter – sammenlignet med 3G.

- Vi har valgt å kutte prisen på vårt mest populære abonnement med 49 kroner per måned. Samtidig reduserer vi prisene på modemene våre, sier Norgessjef Eivind Helgaker i Ice.net.

- For 299 kroner i fast månedspris gir Alltid-abonnementet våre kunder mulighet til å være på nett hvor de vil, så lenge de vil. Dette i kombinasjon med den unike dekningen til Ice.net, gjør nok at vi har det beste tilbudet i markedet, sier han videre.

Vi stusser over at Helgaker sier de reduserer prisene på modemene, men får bekreftet at dette gjelder WLAN-modem som nå koster 299 kroner i stedet for 399 kroner ved ett års binding. (korrigert)
(Artikkelen fortsetter under bildet.)

Høstkampanje – halv pris
At Ice.net har ”det beste tilbudet i markedet”, som Helgaker uttaler, får stå for hans egen regning, men det er ingen tvil om at tilbudet blir mer attraktivt og mer konkurransedyktig i forhold til 3G-aktørene med den overnevnte prisjusteringen. Men, ettersom Ice.net samtidig har høstkampanje med 50 prosent rabatt på abonnementene Alltid og Ofte, hersker det ingen tvil om at du får mest valuta for pengene hos denne leverandøren akkurat for øyeblikket.

Helgaker bekrefter nemlig overfor Mobilen.no at Alltid kun vil koste 149,50 kroner per måned ut året (ikke 299 kroner per måned, som nevnt innledningsvis), og at Ofte i høstkampanjen koster 99,50 kroner per måned i stedet for 199 kroner per måned.

Det er positivt at Helgaker, som overtok jobben som Norgessjef i august, allerede viser klare intensjoner om å ta Ice.net videre etter en tid med mye usikkerhet og lite handling.

Mer om
annonse