Tek.no

Nyhet

Ny Nexus kan være avslørt

Fire bilder av LG Optimus G Nexus har dukket opp.

Vegard Haugen
9 Okt 2012 12:36

Ryktene om at at LG vil stå bak den neste Nexus-smartmobilen har versert en stund. Nå har det også dukket opp fire bilder som muligens kan bekrefte at dette er tilfelle, ifølge Androidandme.

I oktober i fjor lanserte Google referansetelefonen Galaxy Nexus, produsert av Samsung, samtidig som lanseringen av Android 4.0. Årets Nexus blir tilsynelatende en videreutvikling av LG Optimus G, og vil etter all sannsynlighet bli lansert sammen med Android 4.2 – eller "Key Lime Pie".

Kraftig prosessor

Androidandme har sjekket LG Optimus G Nexus, som angivelig hadde kodenavn Mako, opp mot ytelsestesten Nena Marks loggfiler. På denne måten har de kommet frem til at den nye Nexus-mobilen må ha en firekjerners Qualcomm 1.5 GHz Snapdragon S4 Pro-prosessor (Krait) med Adreno 320 GPU, altså identisk med den som sitter i LG Optimus G.

Samme nettsted har snakket med en anonym kilde som angivelig har tastet litt på Nexus-mobilen, og vedkommende bekrefter at bildene som nå har dukket opp er av den samme mobilen han har prøvd. Med unntak av at hans testeksemplar hadde en "X" på baksiden i flere farger. Samme person hevder at mobilen vil ha et 8-megapikselkamera.

Når LG Optimus G Nexus blir offisielt lansert er foreløpig ikke kjent.

Les mer: Ny Android og nye Nexus-er i november?

(Kilde: Androidandme)

annonse

Les også