Tek.no

Nyhet

Velkommen til nye Amobil.no!

Amobil har fått ny design og masse nye funksjoner.

Kurt Lekanger
30 Aug 2012 15:15

Det er med stor glede jeg kan ønske deg velkommen til nye Amobil.no!

Det første du vil legge merke til er at Amobil.no har fått en helt ny – og forhåpentligvis ryddigere og penere – design. Men nettsidene har også fått en rekke nye funksjoner, og det er gjort et stort antall forbedringer "under panseret".

Nye Amobil.no er et resultat av snart ni måneder med knallhard jobbing. Vi har byttet ut en gammel kodebase og startet på nytt med blanke ark. Mediehuset Teks egen utviklingsavdeling har samarbeidet med designere som har jobbet med å lage det som vi nå mener er blitt et godt fundament for fremtidens Tek-sider.

Nettsidene i Tek-nettverket opplever en stadig vekst i trafikken, og det har vært viktig for oss å lage nettsider som klarer å ta unna selv de største trafikktoppene uten at sidene skal oppleves som trege. Nettsidene skal håndtere den nyeste web-teknologien som benyttes i 2012, samtidig som de skal oppleves som brukervennlige og oversiktlige av våre lesere.

Vårt søsternettsted Hardware.no var først ut med den nye designen for litt over en uke siden, og nå har altså turen kommet også til Amobil.no. Under betatestingen av Hardware.no-sidene fikk vi mye ris og ros, som vi selvfølgelig har lyttet til. Vi føler oss derfor nå klare til å lansere den nye designen også på Amobil.no.

Dette er nytt

Livefeeden gir deg løpende oversikt over alt som skjer på Amobil.no.
Hver dag finner vi de beste tilbudene i norske nettbutikker.
Vi kommer til å satse enda mer på å tilby gode guider og brukertips. Du finner dem i denne karusellen litt ned på siden.

En av de viktigste nyhetene er livefeeden som ligger oppe til høyre på forsiden. Her kan du se alt som skjer på sidene våre sekund for sekund – nye poster i forumet, saker fra søstersidene, annonser i bruktmarkedet, osv. Klikk på et innlegg for å se hva som skjuler seg bak, uten å forlate forsiden.

Amobil.no kommer i tiden fremover til å satse enda mer på å tilby brukerne nyttige tips og guider til hvordan du kan få enda mer utbytte av mobiltelefonen eller nettbrettet ditt. I tillegg til at vi har laget en egen samleside som vi har kalt Mobilskolen, har vi en egen "Lær noe nytt"-karusell et stykke ned på siden. Her kan du bla gjennom de siste tipsene og guidene. Du kan også klikke på Tips & guider-lenken øverst på siden.

Synes du det er vanskelig å få oversikt over hvilke produkter Amobil.no har anbefalt i det siste? Nå finner du produktene vi har anbefalt i løpet av det siste halve året i en egen karusell. Vi har også en tilbudskarusell, som viser deg de produktene fra Prisguide.no som har falt mest i pris det siste døgnet. Her har du mulighet til å gjøre et kupp!

Mer plass til redaksjonelt stoff

Vi har forståelse for at mange lesere synes det kan bli mye reklame, selv om det er reklamen som finansierer det redaksjonelle innholdet. Vi har derfor gjort om designet slik at det skal bli bedre balanse mellom annonser og innhold.

I praksis betyr dette at det redaksjonelle stoffet har fått mye mer plass å boltre seg på. De største artikkelbildene fyller nå 1000 piksler i bredden, og det er blitt mer luft mellom tekst og titler. Det skal gjøre sidene lettere å lese.

Vi har gått over fra tre til to kolonner med innhold, slik at sidene skal bli mer oversiktlige og luftige. Toppmenyen er også kuttet ned til de fire punktene som 95 % av de besøkende bruker, mens resten er lagt inn i en egen A-Å-meny.

Hva synes du?

Liker du den nye designen? Er det noe vi burde gjøre annerledes? Vi vil høre din mening!

Her kan du gi din tilbakemelding »

Hva skjer så videre? Nå som både Hardware.no og Amobil.no er blitt "nye", vil vi rulle ut nye versjoner av Akam, Tek.no og Inside Telecom fortløpende. Etterpå er det nye mobilsider og nettbrettsider som står på plakaten, før vi tar fatt på nettverkets gjenstående sider – Mobilen og Teknofil.

Les også
Slik blir nye Mobilen.no og Amobil.no
annonse

Les også