Til hovedinnhold
Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.Bytt

På Tek finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter Tek skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener Tek penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på Tek, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Nå kan du gjøre et nettkupp - testvinnerne våre har stupt i pris den siste måneden

Vi har samlet noen av favorittene våre.

Montasje: Niklas Plikk

Vi tester mange ting på Tek.no, og ofte er det ganske dyre produkter vi får inn på testbenken. Spesielt gjelder dette toppmodellene i de ulike produktkategoriene. Og selv om vi gir dem høye karakterer, betyr det ikke alltid at vi synes det er et kupp å kjøpe den beste mobilen på markedet til nærmere 10 000 kroner. Det er jo snakk om mye penger.

Derfor prøver vi alltid å holde et ekstra øye med prisene, og se hvordan de utvikler seg i etterkant av lanseringen.

Nå har vi oppdaget at flere av produktene vi har hatt inne til test den siste tiden, og som vi har elsket, har falt dramatisk i pris. Blant annet har de tre mobilene med aller best mobilkamera, Samsung Galaxy S7, Huawei P9 og LG G5, alle sammen gått ned i pris!

Her er Tek.nos anbefalte kjøp, basert på både pris og vår testkarakter:

Apple iPad Pro 9.7" 32GB
Spar 1000 kroner

Apple iPad Pro 9.7" 32GB

fra 16292:-

Huawei P9
Spar 600 kroner

Huawei P9

fra 6141:-

Apple iPhone 6S 64GB
Spar 1000 kroner

Apple iPhone 6S 64GB

fra 3998:-

Samsung Galaxy S7 32GB
Spar 1200 kroner

Samsung Galaxy S7 32GB

LG G5
Spar 1000 kroner

LG G5

Sony KD-65XD9305
Spar 3000 kroner

Sony KD-65XD9305

Sjekk ut alle testene våre her »

annonse