Til hovedinnhold

Nå får du Nexus 4 i hvitt

LG bekrefter ryktene.

LG

Det har i flere uker gått rykter om at det skal komme en hvit utgave av Google Nexus 4, den "offisielle" Google-mobilen som produseres av LG.

Ryktene viser seg å være sanne. I en pressemelding tirsdag annonserer LG at de har lansert Nexus 4 White, og at den vil komme på markedet i utvalgte markeder i Asia, Nord-Amerika, Europa og Midt-Østen i løpet av de kommende ukene. Det skriver Android Authority.

I likhet med den svarte modellen, har Nexus 4 White en 4,7-tommers skjerm med oppløsning på 1280 x 768 punkter, samt en Qualcomm Snapdragon S4 Pro-systembrikke med fire prosessorkjerner.

Nexus 7 med Android 4.3

Android Authority skriver også at et Nexus 7-nettbrett med den neste store Android-oppdateringen, versjon 4.3, skal være underveis. Opplysningene har nettstedet fra et dokument som er levert inn til organisasjonen Bluetooth SIG.

I dokumentet beskrives et nettbrett med modellbetegnelsen ME370T, som er modellbetegnelsen til det første Nexus-nettbrettet. Denne skal kjøre programvareversjon JWR11, som er en nyere programvareversjon enn den som ligger på andre Nexus-enheter – og antagelig er Android 4.3, ifølge nettstedet.

Her kan du lese vår test av LG Nexus 4

(Kilde: Android Authority)

annonse