Samsung lanserer trådløse øreplugger med pulsmåler

«Gear IconX» kan langt på vei erstatte treningsarmbåndet.

Det finnes allerede en god del trådløse øreplugger med ulike finesser, og nå har Samsung kastet seg på med et par litt uvanlige plugger som inngår i selskapets Gear-produktserie, nemlig «Gear IconX».

Gear IconX retter seg spesifikt mot de som liker å trene og være i aktivitet. Ørepluggene kommer nemlig med innebygget treningsfunksjonalitet som pulsmåler og måling av fart, kaloriforbrenning og avstand.

Bruker Samsungs helseapp

Ørepluggene har med andre ord en del av den samme funksjonaliteten som trenings- og aktivitetsarmbånd, og bruker Samsungs helseapplikasjon S Health til å registrere og holde styr på dataene.

Pluggene kommer ellers med innebygget lagringsplass som er nok til 1000 MP3-låter, slik at du ikke trenger å ha med deg mobilen dersom du vil høre på musikk. Pluggene kontrolleres via berøringssensitive overflater som kan trykkes og strykes på.

Dette følger med i pakken.

Lades i etuiet

IconX kommer med etui som kan brukes til å lade pluggene, og som har nok batterikapasitet til to fulle oppladninger. Ifølge Samsung skal pluggene videre ha lav vekt og være komfortable å ha på seg.

Produktet er er i ferd med å bli lansert i et utvalg land i disse dager, og skal deretter gradvis slippes i resten av verden. Det er ennå uvisst når pluggene blir tilgjengelige i Norge. Ifølge Slashgear skal produktet ha en amerikansk pris på 199 dollar, cirka 1700 kroner.

Sjekk ut videoen under for mer informasjon.

Disse ørepluggene er ganske spesielle: Hear One filtrerer ut lyder du ikke vil høre »

Les også
Slik er splitter nye Samsung Gear S3
Les også
Disse ørepluggene kan filtrere ut alle lyder du ikke vil høre
Les også
Disse ørepluggene med mikrofon fanger opp stemmen din selv i ekstremt bråk
annonse