Til hovedinnhold

Prisen for LCD har nådd bunn

De fleste har fått byttet ut den gamle bilderørs-TV-en i stua eller PC-skjermen på skrivebordet med noe litt mer moderne, som et LCD-display for eksempel. De er tynne, pene og ikke minst billige.

Men nå mener administrerende direktør for den store skjermprodusenten LG at prisene på LCD-skjermer ikke lenger vil fortsette å falle.

De siste årene har LCD-skjermer gått fra å være noe eksklusivt og spennende til en helt hverdagslig skjermtype. Butikker har for lengst sluttet å selge CRT-skjermer og det betyr at for de fleste av oss kan det bli en del dyrere å gå til TV- og dataskjerminnkjøp i tiden som kommer.

Dårlige tall fra LG

LG har måttet tåle mye pepper for tiden. De har levert deres dårligste kvartalrapport i selskapets historie, og de har fått en bot på nesten tre milliarder kroner for å tukle med prisene på deres produkter (les mer om det her).

Ved å satse stort på mobilskjermmarkedet håper derimot LG å snu den dårlige trenden, og ønsker å levere mobil- og PDA-skjermer av topp kvalitet.

Hvorvidt sjefen for LG har rett, vil kun tiden vise. Det er derimot stor forskjell på et stopp i prisfall, og en økning i prisen. Vi håper i så fall på det førstnevnte.

(Kilde: Fudzilla)

annonse