Til hovedinnhold

Lenovo med mobil du kan brette rundt håndleddet

Spennende prototyp vist frem i San Francisco.

Lenovo/YouTube

Lenovo har akkurat avholdt sin Tech World-konferanse i San Francisco, hvor selskapet viste frem en del spennende nyheter. Én av dem var en mobiltelefon du rett og slett kan bære på håndleddet som en klokke.

Dessverre er det ikke så mye som er kjent om produktet ennå, og Lenovo gjorde det klart at det ennå ikke er et ferdig produkt, men mer som en prototyp å regne.

Brettes rundt håndleddet

Under demonstrasjonen kom det imidlertid frem at det dreier seg om et produkt som i utgangspunktet fungerer som en vanlig mobil, men som altså kan «brettes» rundt håndleddet, hvor den tilsynelatende sitter godt fast.

Lenovo viste også frem et nettbrett som kan foldes sammen til en mobil.
Lenovo/YouTube

Produktet har selvsagt en fleksibel skjerm, som vi allerede har sett en del varianter av, og i tillegg pekte Lenovo på at også innsiden naturlig nok også er bøyelig, inkludert hovedkort og batteri.

Sammen med den bøyelige mobilen viste Lenovo også frem et nettbrett med heldekkende skjerm som kan foldes på midten og brukes som en mobiltelefon, litt i samme stil som det vi har sett fra Samsung. Også dette produktet vet vi imidlertid ennå fint lite om.

Under kan du se en kort videosnutt av begge produktene.

Samsung skal visstnok slippe en brettbar mobil neste år: Den vil kanskje bli avslørt på MWC-messen »

annonse