Tek.no

Nyhet

HPs nye alt-i-ett gir deg flere heftige skjermer å velge mellom

Den unike, modulære modellen har også heftig lydløsning.

HP
14 Sept 2017 15:08

I en fersk pressemelding har HP nå avduket en ny alt-i-ett-PC med et knippe uvanlige egenskaper. Den nye modellen heter EliteOne 1000 og har den egenskapen at den kommer med både skjerm og innmat man kan bytte ut etter behov.

PC-ens base har et avtakbart deksel man kan fjerne helt uten bruk av verktøy, slik at man enkelt kan bytte ut noen av komponentene. I tillegg kan man altså sette på en annen skjerm, men da riktignok kun én av tre ulike varianter som tilbys til PC-en.

4K og Bang & Olufsen-lyd

HP EliteOne 1000.
HP

De tre skjermalternativene man har til rådighet er ganske saftige saker og omfatter en 27-tommers skjerm med 4K-oppløsning, en svær og kurvet skjerm på solide 34 tommer med QHD-oppløsning og en 23,8-tommers skjerm med full HD-oppløsning som kan fåes med berøringsfunksjonalitet.

PC-en markedsføres som en videokonferanse-vennlig maskin. Det betyr at den kommer med et knippe dedikerte knapper på selve basen som blant annet brukes til å starte videosamtaler med andre via Skype, og i tillegg kan man få maskinen levert med integrert webkamera som kan skyves opp fra toppen av skjermen.

Ellers har maskinen også med støykansellering for både inngående og utgående lydsignaler og teknologi som skal gjøre stemmen ekstra klar og tydelig, en løsning HP kaller «Audio Boost». Høyttalere fra danske Bang & Olufsen er også på plass.

Av andre spesifikasjoner har PC-en med opptil en Intel Core i7-7700-prosessor, 32 GB minne og flere ulike lagringsløsninger. HP EliteOne 1000 skal bli tilgjengelig i USA denne måneden til en startpris på 1259 dollar, og de ekstra skjermene skal komme i november. Norske priser og lanseringsdatoer er uvisse.

HP slapp nylig en heftig spillbærbar: Sjekk musklene til Omen X »

(Via Liliputing)

Les også
Et tastetrykk stopper lange blikk fra sidemannen
Les også
HPs heftige spillbærbare kjører 4K og kan overklokkes
Les også
HPs nye spillbærbare er laget for å kunne overklokkes og oppgraderes
Les også
HPs nye Pavilion-maskiner er skikkelig lekre
annonse

Les også