Nyhet

Denne smart-kofferten har alt du trenger til reisen

Vi liker særlig at du kan spore den på egenhånd.

Vi blir stadig introdusert for nye «smarte» produkter. Vi har tidligere skrevet om alt fra smarte fotballer til et batteri som gjør den gamle røykvarsleren din smart. Og ikke minst om det meget praktiske smart-toalettet, som enda venter sin hyllest fra folket.

Men denne gangen skal vi se nærmere på et produkt som faktisk er ganske så smart, selv om også dette produktet kanskje føyer seg inn i rekken over smarte ting som de fleste klarer seg uten. Det er nemlig nå kofferten som har blitt meget avansert!

Slik ser smartkofferten ut. Foto: Delsey

Tester prototype etter to års utvikling

For selv om smart-kofferten Pluggage tilsynelatende ser ut som en hvilken som helst annen koffert, vil den være fullstappet med nyttige funksjoner når den er ferdigutviklet. Etter å ha vært under utvikling i to år, er en prototype med noen grunnleggende funksjoner nå under testing.

Utvikleren har gjennom nettsidene lansert en rekke forslag til funksjoner som bør inkluderes når den endelige kofferten skal sendes til produksjon. Her kan du selv stemme over forslagene, der noen av høydepunktene er som følger:

  • Ladestasjon – kofferten er perfekt for deg som aldri har nok strøm på telefonen. Den kan nemlig lade telefoner og andre dingser!
  • Innebygd vekt – er du i tvil om du må betale overlast for bagasjen din? Det behøver du ikke å være med Pluggage, for kofferten sier nemlig selv hvor mye den veier.
  • Høyttaler – reiser du alene er det muligens greit med litt selskap i form av musikk. Kofferten har nemlig en skjult høyttaler som kan trekkes ut!
  • Sporing – kofferten vil gjennom en app på telefonen din gi deg beskjed om når den blir lastet om bord (og av) flyet. Ingen flere tapte kofferter, med andre ord.
  • Sikkerhet – Pluggage er naturligvis sikker nok i seg selv, men for sikkerhets skyld så kan du legge til en ekstra lås som gjør at kofferten kun kan åpnes med ditt fingeravtrykk. Og appen skriker til deg dersom noen andre åpner den!

I tillegg foreslås det funksjoner som at kofferten kan fortelle deg værmeldingen på destinasjonen din, og informasjon om avgangen din dersom du taster inn flight-nummeret. Når kofferten kommer i salg vites ikke, men du kan altså legge inn din stemme til din favorittfunksjon gjennom nettsidene til Pluggage.

Dingsen for deg som vil forstå hundespråk:
Tolker hundens signaler ved hjelp av sensorer »

(Kilde: Engadget)

annonse