Tek.no

Nyhet

OnePlus-eiere kan nå få en eksklusiv Fortnite-dans

OnePlus/Skjermdump/montasje
9 Juli 2020 18:58

Fortnite er stadig et enormt populært spill, selv om det begynner å bli en liten stund siden «hypen» rundt spillet var på sitt mest enorme. Det er likevel liten tvil om at merkevaren står sterkt, for nå melder Engadget at OnePlus har inngått et samarbeid med utvikler Epic Games med eksklusivt innhold i spillet til alle OnePlus-eiere.

Det vil si, du kan få dansen «Bhangra Boogie» dersom du eier en OnePlus 3 eller nyere, og om du faller inn i denne kategorien er alt du trenger å gjøre å gå inn på OnePlus sin egen nettside og løse inn en kode.

Du kan se hvordan dansen ser ut (og høres ut) i videoen under:

Dansen og musikken er utvilsomt veldig inspirert av India og Bollywood-aktige referanser, noe som neppe er tilfeldig gitt OnePlus’ sterke posisjon nettopp i markedene i den regionen. OnePlus er den dominerende aktøren i premiumsegmentet i landet.

Ikke første gang du får med Fortnite-innhold med en mobil

Epic Games

At eksklusivt Fortnite-innhold følger med telefoner er intet nytt. Samsung var først ute med sin Galaxy Note 9, der man fikk med et helt nytt utseende («skin») på kjøpet. Det hjalp sikkert på at dette skinnet var et av de mest unike og ikoniske spillet noensinne har servert, men det var nok likevel få som skaffet seg det i og med at Note-serien til Samsung er både eksklusiv og steindyr.

Senere hadde også Fortnite et samarbeid med Honor, som også fikk en egen skin da de lanserte Honor View 20, og Samsung gikk nok en gang for et skin da de lanserte Galaxy S10-serien.

I denne omgang er det imidlertid bare snakk om en dans, så det er ikke like mye å bli ekstatisk over. Men en fin bonus er jo at dette gjelder fem generasjoner med OnePlus-telefoner, så selv gamle brukere kan få glede av denne gratispakka.

Les også
De 10 viktigste endringene i Fortnite sesong 3
annonse