Tek.no

Nyhet

Nå kan du spille StarCraft i «tegnefilmdrakt»

Blizzard Entertainment
11 Juli 2019 08:59

StarCraft er kjent og mer eller mindre kjært for mange spillinteresserte, og har utvikleren Blizzard Entertainment sluppet en versjon som i det store og hele får sanntidsstrategispillet StarCraft til å se langt mer lystig ut.

Blizzard Entertainment

Nyvinningen heter StarCraft: Cartooned, og gir som navnet hinter til en slags «tegnefilmdrakt» til StarCraft: Remastered fra 2017.

For å få til dette, har Blizzard hanket inn hjelp fra kanadieren Jonathan Burton, som også står bak Carbot Animations og animasjonsserien StarCrafts – for ikke å snakke om en liten haug andre parodiske videoer fra Blizzards ymse spillunivers.

Blizzard Entertainment

«Tegnefilmifiseringen» av spillet går ikke bare på enheter og selve RTS-delen, men inkluderer stort sett samtlige grafiske elementer – fra menyer til kart.

Dersom du ønsker å spille StarCraft: Cartooned, med andre, holder det for øvrig at de har den vanlige Remastered-utgaven.

En skikkelig klassiker

For de som av en eller annen grunn ikke har hørt om StarCraft, må vi få nevne at StarCraft: Remastered er en oppusset versjon av den originale StarCraft og utvidelsespakka Brood War som kom ut på tampen av 90-tallet.

Originalen er faktisk gratis, men vi vil jo mene at den oppussede utgaven fra 2017 er et bedre utgangspunkt dersom man har lyst til å mimre litt – enten det er i tegneseriedrakt eller ikke.

StarCraft: Cartooned koster ti euro og krever naturlig nok at du har den originale StarCraft: Remastered også.

Går tilbake til WoW-røttene:
World of Warcraft kommer rett over sommeren >>>

(Kilde: Ars Technica)

Les også
World of Warcraft Classic har fått lanseringsdato
Les også
– Vi jobber med nye Diablo-prosjekter
annonse

Les også