Tek.no

Nyhet

Oppdatert Terminator

Vil vi få se denne karen så mye i den neste "terminator"-filmen?
Magnus Hauge Bakke
27 Des 2007 07:00

Vi har i senere tid fått høre mye om at Christian Bale skal spille i "Terminator 4", også kalt "Terminator Salvation: The Future Begins". Det kan nå vise seg at dette ikke er så flott som det høres ut som, for i følge nettstedet chud.com er ikke rollen til Bale spesielt stor. Nettstedet hevder at han knapt nok er med i filmen.

Riddick...?

Hovedrollen skal i stedet gå til en karakter ved navn Marcus, som de enda ikke vet hvem skal spille. Han skal i hvertfall være litt av en barsking. Chud.com sammenlignet han faktisk med Riddick.

Filmen skal ta plass 15 år før den fremtiden vi har sett i de tidligere "Terminator"-filmene, noe som plasserer oss rundt år 2015. Marcus befinner seg i en ødelagt og skremmende verden: Stråling, sult og alt annet som måtte følge med en post-apokalyptisk verden. Her finner han John Connor, som prøver å bygge opp et samfunn samtidig som har driver motstandsbevegelsen.

Rollen til Connor skal være større i den andre filmen. Men vi må nok allikevel godta at Marcus skal ha en sentral rolle i alle tre filmene - jada, en trilogi.

annonse

Les også