Til hovedinnhold

Sony Ericsson lanserer ny mobil

Sony Ericsson lanserer den nye modellen T715, en skyvetelefon selskapet hevder er både sofistikert og funksjonell. Nøyaktig hva de mener med "sofistikert" er ikke godt å si, men T715 er i alle fall en godt utstyrt telefon.

Den nye modellen har støtte for super-3G, slik at den gir deg rask internettilgang. Skjermen måler 2,2 tommer, så det bør absolutt være mulig å surfe litt på nettet med T715. Sony Ericsson skryter for øvrig av at skjermen skal være leselig i direkte sollys.

Oppløsningen er den sedvanlige 240 x 320 piksler, som er helt vanlig på telefoner i denne klassen.

3,2 med lys

I tillegg har Sony Ericsson utstyrt telefonen med et 3,2 megapikslers kamera med fotolys. Kameraet har ikke autofokus.

Interessant nok støtter kameraet "geomerking", til tross for at T715 ikke har GPS innebygget. For å få til dette benytter telefonen seg av informasjon fra mobilnettet for å merke bildet med omtrentlig posisjon.

Det er ikke allverden med minne tilgjengelig på telefonen, men Sony Ericsson har utstyrt T715 med støtte for Micro-SD-minnekort, slik at du enkelt og billig kan utstyre telefonen med flere gigabyte minne.

Støtter trådløst hodesett

Du finner ellers Bluetooth med støtte for A2DP, noe som gjør det mulig å bruke telefonen sammen med et trådløst hodesett. Bluetooth gjør også at du enkelt kan bruke mobilen som modem sammen med en PC.

T715 er laget med detaljer i børstet aluminium, og har store taster som skal gjøre den god på SMS-tasting. Sony Ericsson skriver at telefonen er på størrelse med et kredittkort, da ikke i tykkelse vil vi tro.

Kommer før høsten

Telefonen kommer i salg i løpet av tredje kvartal, altså perioden mellom juli og utgangen av september. Pris er ikke oppgitt, men telefonen skal ligge i et lavt prissjikt.

(Kilde: Pressemelding)

annonse