Tek.no

Nyhet

HTC snakker om Hero

HTC Hero. (Foto: HTC)
17 Juli 2009 05:00

HTCs Hero ble lansert i juni, men har enda ikke kommet i salg.

I et eksklusivt intervju med danske T3 har HTCs toppsjef Horace Luke snakket om Hero og telefonens menysystem, Sense.

I intervjuet forteller han at Sense, som han kaller HTCs designfilosofi, skal la deg personifisere mobiltelefonen mer enn du for eksempel kan med Touch Flo 3D, som HTC har på sine andre telefoner.

Luke nevner også at kommunikasjonsmulighetene forbedres, ved å blant annet tilføre "wow-faktorer" som at lyden på telefonen skrus av ved at du legger den opp ned på bordet.

Ved å klikke på en kontakt på telefonen, skal du kunne se all korrespondanse du har hatt med vedkommende, det være seg både på Facebook, Flickr, via SMS eller e-post.

- Noe annet enn Iphone

- Vi var ute etter å gjøre noe annet enn å kopiere Iphone, slik alle andre gjør, så vi utførte en masse brukerundersøkelser. Disse sa oss, at mobiltelefoner var klossete og innviklede, og det gjorde vi noe med. Folk liker Widgets, men gidder ikke å åpne og lukke dem hele tiden. Derfor introduserte vi vårt nye menysystem, sier Luke til T3.

Han deler også sine tanker om utseendet til Hero, som har en karakteristisk vipp nederst.

- Alle kopierer Iphone, men vi ville at Hero skulle se unik ut. En helt flat design ligger ikke godt i hånden, og Iphone er glatt som et frø fra en vannmelon. Vi brukte teflon for å gjøre den lettere å holde, og den buede bunnen passer til ansiktet ditt, forklarer Luke.

Hele intervjuet kan du lese hos Mobilsiden.dk »

(Kilde: Mobilsiden.dk)

Les også
HTC Hero er i butikkene
Les også
HTC Touch Pro 2
Les også
Sense kommer til eldre HTC-mobiler
Les også
HTC lanserer Android-mobilen Hero
annonse

Les også