Til hovedinnhold

Dette er verdens første flipp-Blackberry

BGR.com, alle foto
Skjerm på utsiden, og kamera på toppen.
Telefonen ser ikke direkte tynn ut.

Nå ser det ut til at Blackberry-konseptet er i endring. Bilder lekket ut via BGR.com viser det som angivelig er verdens første kamskjell-Blackberry. Telefonen skal ha kodenavn Kickstart, og er ifølge kilden garantert ekte.

Les også:
Test av Blackberry Curve »
Test av Blackberry Pearl »
Test av Blackberry 8700g »

Selve proffmobilen

Blackberry er nesten prototypen på fulltastaturmobilen. Disse telefonene er e-postmobilene fremfor noen, og brukes av "alle" forretningsfolk på andre siden av Atlanteren. Konseptet har hele tiden vært stor skjerm og fullt Qwerty-tastatur.

Det er verdt å følge med når BGR.com lekker bilder av kommende modeller. Nettsiden har nemlig lang tradisjon i å avsløre telefoner lang tid i før de lanseres. Dette var for eksempel nettstedet som lekket Motorola Z9, skjermskudd av Windows Mobile 6.1, og en rekke av Nokias kommende E-serie-modeller for å nevne noe.

Det er altså all grunn til å tro at Blackberry Kickstart er høyst reell.

Styrekule og fulltastatur

Ifølge BGR.com har telefonen samme type tastatur som Blackberry Pearl og samme styrekule som de fleste Blackberry-telefoner har. Det skal være en skjerm på utsiden av lokket, og telefonen skal ha kamera. Det ser også ut til å være en 3,5 mm minijack-utgang på siden.

Ifølge BGR.coms kilder skal telefonen slippes innen slutten av året.

(Kilde: BGR.com)

annonse