Til hovedinnhold

Android 2.1 klar for Galaxy Spica

På onsdag slapp Samsung oppgraderingen til Android 2.1 til sin Galaxy Spica-telefon. Alle nye mobiltelefoner kommer nå med denne oppgraderingen. Oppgraderingen er gratis for eksiterende Spica-eiere, men vil du ha den på norsk må du vente litt til.

- Den norske versjonen kommer derimot ikke før i midten av april, nærmere bestemt uke 16, sier storkundeansvarlig i Samsung Norge Stig-Ove Langø til Amobil. Dersom du allerede eier denne telefonen kan du laste ned oppgraderingen gratis.

10 gode grunner for å velge Android 2.1

Den nye oppgraderingen gir deg mange gode og nyttige funksjoner. Noen som er verdt å merke seg er støtte for å bruke flere fingre på skjermen samtidig, bedre utseende på meldingstastaturet, støtte for synkronisering av flere e-postkontoer samtidig, 16 millioner farger kontra 260 000 som den hadde før, og jevnt over bedre ytelse. Man får også tilgang til dobbeltrykk-zoom, noe vi har sett på flere av de nyeste modellene til Samsung.

Prisen på telefonen ligger på snaue 2800 kr uten abonnement, og finnes i hvit og svart. Full oversikt over endringer i nye Android 2.1 kan du sjekke ut her.

Les også vår test av Galaxy Spica

(Kilde: gsmarena.com)

annonse