Til hovedinnhold

Iphone utsolgt i Storbritannia

Etter at Iphone er blitt sendt på billigsalg over hele Europa har lageret på telefoner blitt tømt i raskere tempo enn tidligere.

Utsolgt i Storbritannia

Dette har ført til at 8GB-utgaven nå er utsolgt hos Iphone-operatøren i Storbritannia, O2. Dette i følge et notat som har lekket fra operatøren.

Selv om media nærmest har blitt konspiratorisk i jakten på informasjon på en ny Iphone er informasjonen utvilsomt interessant. Det er nemlig normalt at lagrene for en telefon tømmes dersom en oppfølger er i salg eller er på vei. Og når O2 har gitt dagens 8 GB Iphone såkalt "EOL"-status, som betyr at telefonen er ferdig med livsløpet og faser ut, så er det grunn til å spørre hvorfor.

Bensin på bålet for Apple-fans

Spekulasjonene om at en 3G-versjon av Iphone er rundt hjørnet har dermed fått enda mer bensin på bålet. Tidligere har både uttalelser fra operatører og en rekke andre indikasjoner gitt Apple-fans klokketro på en ny Apple-telefon, og lekkasjen fra O2 legger garantert ingen demper på forventningene. Men selv om dette nok er en indikasjon i den retning, har O2 ikke gitt noen signaler på at en oppfølger er på vei.

(Kilde: Slahsphone, PDANews)

annonse