Tek.no

Nyhet

Møt Amobil på The Experience

Silje Gomnæs
24 Sept 2007 05:00

Den 4. oktober går startskuddet for Hardware-nettverkets dataparty; The Experience. I tillegg til å møte andre datainteresserte fra hele landet, kan du også avlegge oss i Amobil et besøk.

Det hele foregår i Vallhall på Valle Hovin på Helsfyr i Oslo, og varer til 7. oktober.

Amobil vil, i tillegg til nettstedene Akam, Gamer og Hardware, ha en egen stand på The Experience. Vi skal tilby noe for enhver smak: Higer du etter de nyeste mobilmodellene på markedet, kan du komme til vår stand og prøve telefoner som for eksempel Nokia N95, Sony Ericsson P1i og HTCs S710. Bli heller ikke overrasket om du får se flere andre spreke modeller i vår utstilling.

Utstilling for nostalgikere

Er du av den mer nostalgiske typen, kan du nyte vår utstilling med eldre mobiltelefoner. Har du en gammel mobiltelefon du tror andre kan ha glede av å se igjen, tar vi gjerne i mot disse og stiller ut i en låst monter. Dette blir en "se men ikke røre"-utstilling, og du får selvfølgelig telefonen tilbake etterpå.

Har du en mobil du vil stille ut på Amobils stand? Send en e-post til silje@amobil.no

I tillegg til å se både gamle og nye mobiler, kan du også delta i konkurranser. Er du flink til å kaste eller har du bare litt oppsamlet frustrasjon, kan du være med i vår konkurranse i mobilkasting.

Om alt går etter planen, har vi også noen ekstra overraskelser og konkurranser på lur ved standen vår.

The Experience er uten tvil et dataparty utenom det vanlige. I tillegg til å møte andre data- og spillinteresserte fra hele landet, får du se noen av Norges sterkeste menn og kvinner, delta i rallybil-kjøring og møte noen av verdens fremste spillprodusenter.

nettsidene til The Experience kan du lese alt om datapartyet og hvordan du melder deg på.

Les også
Det beste fra Amobil-uken
annonse

Les også