Til hovedinnhold

Google Docs kan nå endres via Android

Dette har vært etterlyst av mange i lang tid, og endelig har denne funksjonen funnet veien til Android-platformen. Nå får brukeren mulighet til å lage nye, endre og oppdatere sine dokumenter i Google Docs via mobiltelefonen. Dette er enn så lenge kun mulig på mobilenheter som kjører på Android versjon 2.2.

I videoen under ser det lekende lett ut å bruke denne funksjonen, og skillet mellom å gjøre dette på en mobiltelefon og en vanlig datamaskin er forholdsvis liten. I videoen kan vi også se at det brukes stemme-til-tekst for å legge inn tekst, noe som kan være en nyttig funksjon. Dette er dog ennå ikke tilgjengelig for norsk tale.

Vi testet denne nye funksjonen, og det var en smal sak å logge seg på Google Docs, opprette et nytt dokument, for så å legge inn ønsket tekst. Om vi får se den samme muligheten til Android 2.1, er ennå uklart så får vi bare vente å se, men det er vel ikke helt utenkelig. Denne muligheten skal også bli tilgjengelig for både Ipad og en rekke andre mobilplattformer i nær fremtid.

Les også: Android Market-oppdatering nærmer seg
Les også: Google-sjef viste frem Nexus S
Les også: Fjernstyring av Android-telefoner

Kilde: (googlemobile)

annonse