Samsung lanserer nye musikkflaggskip

Samsung er godt i gang med lanseringene på Mobile World Congress i Barcelona. To av nykomlingene burde kunne glede musikkelskerne der ute.

M7600 – Godlyd og trykkskjerm

Er det noe Samsung er gode på, så er det lydkvalitet i musikkspilleren. Dette skyldes nok i stor grad samarbeidet med Bang & Olufsen, som har levert forsterkeren til en rekke av produsentens modeller.

M7600 er blant de mest interessante musikkmobilene vi har sett fra Samsung til nå. Med en spenstig design og en diger, 2,8 tommers trykkskjerm, samt doble stereohøyttalere er det klart at denne modellen fort kan bli en vinner.

Telefonen har selvsagt fått 3,5 mm minijack, slik at du kan bruke favoritthodesettet ditt, noe som er et must på enhver musikktelefon.

En innebygd akselerasjonssensor sørger for at skjermbildet snus når du vender telefonen, slik at du kan se på video i bredskjermsformat.

M7600 har også fått musikkgrensesnittet Disc UI, som er spesielt utviklet for lettvint betjening av musikkspilleren.

Super-3G og GPS

I tillegg til stor skjerm og lovende lydspesifikasjoner, byr M7600 på både Edge, 3G og super-3G, slik at du er sikret den raskeste surfehastigheten der du befinner deg. Dette er en fordel som blir viktigere og viktigere etterhvert som antall nedlastningstjenester øker.

Kameraet i telefonen tar bilder i en oppløsning på opp til 3,2 megapiksler, og du kan i tillegg filme videosnutter i VGA-oppløsning og en hastighet på 15 bilder i sekundet.

GPS er også på plass, slik at du både kan finne frem i grisgrendte strøk, og merke bildene dine med geografisk posisjon.

M6710 – Skyvbar musikktelefon

Samsung slapp også et alternativ for de som ikke vil ha trykkskjerm i dag. M6710 er en skyvbar designtelefon med lovende musikkmuligheter.

I likhet med M7600 har denne modellen fått Bang & Olufsen-forsterker, og utformingen av telefonen mer enn vitner om at også designgjengen bak Bang & Olufsen-telefonen har hatt en finger med i spillet.

M6710 har fått innebyge stereohøyttalere, 3,5 mm minijack og det samme musikkgrensesnittet som M7600, Disc UI.

Kameraet i telefonen kan ta bilder med en oppløsning på 3,2 megapiksler, og kan også filme video i VGA-kvalitet og en hastighet på 15 bilder i sekundet.

Internettstøtten er også solid, og du finner både Edge, super-3G og HSDPA under panseret, slik at du alltid er sikret gode hastigheter.

Internminnet er på 80 MB, men du kan heldigvis utvide minnet med minnekort av typen microSD. Telefonen støtter kapasiteter opp til 16 GB. Det er ikke kjent om det vil følge med minnekort når telefonen kommer for salg i Norge.

Begge telefonene leveres i kjent Samsung-stil med innebygd støtte for DIVX-video, slik at du slipper å stresse med tredjepartsprogramvare for å spille av videofilene dine.

Både M7600 og M6710 kommer på markedet allerede i andre kvartal i år. Prisen er foreløpig ikke kjent.

Vil du lese flere nyheter fra Mobile World Congress?

(Kilder: Jouwmobilel, Samsung Central)

Les også
Denne mobilen har en måned batteritid
Les også
Ny trykkskjermmobil med 12 megapiksler
Les også
Nå er Nokias "App Store" lansert
annonse