Vil du vite mer om LG Viewty Smart?

LG viser frem LG Viewty Smart igjen. (Foto: LG)

Oppfølgeren til den populære LG-mobilen Viewty ble lansert for to uker siden. Nykommeren er utstyrt med et 8 megapikslers kamera, trykkskjerm på tre tommer med høy oppløsning, alt av teknologi, og ikke minst LGs nye menysystem S-class.

Les mer om Viewty Smart »

Nå har nettstedet GSM Arena fått tatt en grundig titt på Viewty Smart. Telefonen får mye skryt, blant annet for å ha en svært god skjerm og veldig bra menysystem. Likevel mener nettstedet at det er lite nytt her.

Lite nytt

De fleste funksjonene, til og med menysystemet, finnes allerede i LG KM900 Arena. De største forskjellene er angivelig at kameraet har fått høyere oppløsning, uten at telefonen har vokst i størrelse. I tillegg har LG fjernet utgang for 3,5 mm minijack, og FM-senderen du finner i Arena er borte.

Videospilleren er dårligere

Videospilleren får kjeft. I motsetning til eldre LG-telefoner kan ikke denne spille Divx- og Xvid-video like godt. Testerne opplevde at videoene må skaleres ned for å fungere på Viewty Smart.

Dog skal det nevnes at testeksemplaret til GSM Arena er et tidlig eksemplar, og at mye kan endre seg innen telefonen er klar for salg. Det skal ifølge ryktene skje allerede i mai eller juni.

Les hele sniktitten på Viewty Smart hos GSM Arena »

(Kilde: gsmarena.com)

Les også
Førsteinntryk: LG KM900 Arena
Les også
LGs Viewty 2 er offisiell
Les også
LG Arena har ankommet Europa
Les også
LGs "glassmobil" kommer til Norge
annonse