Tek.no

Nyhet

Kjøp PC med Windows 7, få med Xbox 360

20 Mai 2011 12:02

Skoleåret nærmer seg slutten for de fleste, men Microsoft kommer likevel med et frieri til studenter som går ut på at de får med en gratis Xbox 360 hvis de kjøper en PC med Windows 7.

Tilbudet vil tre i kraft fra og med 22. mai og vil i første omgang gjelde studenter fra USA – og senere Canada og Frankrike. Hvis man skal bestille på nett, må man ha en fungerende e-post-adresse som slutter med .edu.

Hvis man derimot ønsker å benytte seg av tilbudet i fysisk butikk, må man vise frem gyldig student-ID.

Valgfri PC

Microsofts tilbud vil gjelde ved kjøp av en valgfri PC med Windows 7, men de anbefaler selv merker som HP Pavillion DM4, Dell Inspiron 14r, eller Samsung Series 9 a .

Prisen må være på 699 dollar eller mer, det vil si fra over 3800 kroner og oppover. Utgaven av Xbox 360 man får med har lagringskapasitet på 4 GB.

Hva med norske studenter?

Dette er et godt tilbud til studenter som ikke har så god økonomi, men om det er spesielt lurt å investere i en spillemaskin ved siden av studiene er en annen sak.

Om for eksempel norske utvekslingsstudenter kan dra nytte av dette tilbudet er ennå uvisst. Vi skulle gjerne ha sett dette tilbudet i Norge også, men Microsoft har ennå ikke kommet med noen uttalelse om dette.

(Kilder: Microsoft, Windows Experience Blog)

Les også
– Xbox 360 blir din nye TV-boks
Les også
– Windows 8 slippes neste år
Les også
– Dette er Windows 8
Les også
Nå kan Windows 7 SP1 lastes ned
Les også
Windows 7 går forbi Vista
Les også
To operativsystemer på én maskin
annonse

Les også