Nyhet

Nå får du trådløse hodetelefoner med 3D-lyd

Sony lanserer kabelfritt 7.1-hodesett som passer utmerket til 3D-filmen.

Sony har annonsert et nytt hodesett ved navn MDR-DS7500, som ifølge det japanske selskapet skal være verdens første trådløse hodetelefoner med integrert 3D-lyd.

Dette innebærer at man kan se filmer i stereoskopisk 3D med et par kabelfrie hodetelefoner som både skal gi korrekt gjengivelse med en emulering av 7.1-lyd, samt at de skal være passende å ha sammen med et par 3D-briller.

Massiv formatstøtte

Sony har utviklet et nytt brikkesett i samband med MDR-DS7500 som skal være spesialisert for 3D-lyd. Hodetelefonene veier 325 gram, har en batterilevetid på 18 timer og et frekvensområde på 5-25 000 Hz.

I tillegg er hodetelefonene skreddersydd for å passe sammen med 3D-briller, med et nytt og fleksibelt læromslag rundt klokkene som ikke skal klemme på brillene eller forstyrre brukeren.

Støttede lydformater inkluderer Dolby NR TrueHD, Dolby Digital Plus, Dolby Digital, Dolby NR Professional Logic II Z, Dolby NR Professional Logic X, DTS-HD Master Audio, DTS-HD High-Resolution Audio, DTS 96/24, DTS-ES, DTS, Neo:6, MPEG-2 AAC og lineær PCM 7.1/5.1.

Pris og tilgjengelighet

MDR-DS7500 vil først bli tilgjengelig i Japan fra og med 10. oktober i år, men en internasjonal lansering foreløpig er ukjent. Prisen er antatt å være på 50 000 yen, eller omtrent 3500 kroner.

(Kilde: Akihabara News, Recordere)

Les også
Nytt trådløst hodesett for PS3
Les også
Sony slipper PSP-øreplugger
Les også
Stilrent surround-hodesett fra Sony
Les også
Nye hodetelefoner fra Sony
annonse