Tek.no

Nyhet

Docs.com forstår norsk

21 Jan 2011 09:06

Docs.com er et samarbeidsprosjekt mellom Microsoft og Facebook. Hensikten er å gi brukerne et alternativ til nettbaserte kontorpakker som Google Dokumenter. Docs.com kan brukes til å opprette, redigere og dele Office-dokumenter med Facebook-venner. Målgruppen for løsningen er først og fremst hjemmebrukere, mens den andre gratisløsningen fra Microsoft, nemlig Office Live (også kalt for Office Web Apps), i utgangspunktet er rettet mot bedrifter.

Docs.com er nå tilgjengelig i oppdatert versjon med flere nyheter, blant annet støtte for tredve språk, inkludert norsk (bokmål) med stavekontroll. Oppdateringen skal også innebære bedre ytelse og stabilitet.

Du finner tjenesten på docs.com – for å bruke tjenesten må du logge deg inn på din Facebook-konto. Vær oppmerksom på at for å kunne bruke docs.com må du gi tjenesten tilgang til informasjon om deg som bruker på Facebook – dette inkluderer blant annet navn, bilde, kjønn, bruker-ID, liste over venner, pluss annen informasjon som du har valgt å dele med alle.

(Kilde: Docs.com)

Les også
Microsoft lanserer tjeneste i nettskyen
Les også
– Derfor er Google Apps bedre enn Office 365
Les også
Stor oppdatering for Office 2010
Les også
Office med Facebook-integrering?
Les også
Facebook øker sikkerheten
Les også
– Openoffice.org for dyrt
Les også
Usikkerhet rundt Libreoffice
Les også
Google Dokumenter oppgraderes
annonse