Panasonic lanserer seniormobil

Nå får pensjonistene et alternativ til Doro.

Panasonic har vært stumme på mobilmarkedet de siste årene, men i neste måned skal de plutselig være tilbake med en mobil som er skapt for seniorer. Dermed får Doro en reell konkurrent i kampen om de mobilkundene som vil ha det enklest mulig.

Enkelt bør også bli stikkordet her, hvis produsenten skal ha noe som helst håp om å lykkes med satsningen.

Husmobiltelefonen

Panasonic KX-TU301 ser faktisk ut som en helt ordinær trådløs hustelefon, bare med plass til et SIM-kort.Mobilskjermen skal ifølge Mobil.se være lavoppløst, men likevel tydelig, og skrift og tegn vises stort i displayet. Knappene er naturligvis store.

Videre har mobilen en rekke funksjoner som skal gjøre det enkelt for en senior å bruke den. Blant annet kan mobilen lese opp telefonnummeret som er tastet, samt at hørerapparat kan brukes med telefonen. Bass og diskant kan også stilles inn etter ønske.

Nye Panasonic KX-TU301 skal koste i underkant av 1000 kroner og komme på markedet i september. Hvorvidt modellen kan kjøpes i norske butikker vet vi foreløpig ikke.

Doro har "eid" markedet for eldremobiler her til lands de siste årene, og det spørs om Panasonics nye modell utgjør noen stor trussel for Doros toppmodell akkurat nå:

Les også: Test av Doro PhoneEasy 615

(Kilder: Mobil.se)

annonse