Tek.no

Nyhet

Her kjøper du GPS billigst

18 Sept 2009 06:00

Bilnavigasjon – eller GPS – er etter sigende noe som nordmenn behersker veldig godt når det gjelder elektroniske duppeditter. De finnes i forskjellige prisklasser, med forskjellige funksjoner og finesser, med forskjellige kart og så videre, men den samme GPS-en fra den samme produsenten kan koste langt mer i en butikk sammenlignet med en annen. Når vi samtidig vet at forbrukerelektronikk er noe veldig mange nordmenn kjøper på internett, er det godt å vite at du også har gode hjelpemidler til rådighet når du er på utkikk etter beste pris.

Vi har kjørt tjenesten Prissøk for alt den er verdt, og funnet frem til de beste prisene på utvalgte GPS-modeller på markedet.

Prissøk
Teknofil/Mobilen.no lanserte for en kort tid tilbake en egen prissøketjeneste med priser fra mer enn 40 nettbutikker – inkludert Elkjøps nettbutikk, i motsetning til andre prisguider. Prissøk har full fokus på forbrukerelektronikk, og alt du trenger å gjøre er å skrive inn hva du ønsker å kjøpe, og så får du frem de billigste alternativene. Alle nettbutikker stiller på lik linje, så resultatene vises etter billigste pris ved første tastetrykk.

Prisene innhentes daglig fra de ulike nettbutikkene, men det kan forekomme feil ettersom enkelt nettbutikker skifter priser fortere enn svint og oftere enn man trodde var mulig.

GPS-er fra Mio
Vi testet nylig Mio Moov Spirit Flat S568 på Mobilen.no, en GPS som viste seg å oppfylle alle våre forventninger og mer. Et kjapt søk på Prissøk gir oss følgende priser på denne og andre populære GPS-er fra Mio.

 

(Artikkelen fortsettes.)

TomTom GPS-er
TomTom er blant de mest populære GPS-merkene her til lands, og det med god grunn. Her er priser for TomTom GO930 og andre GPS-er fra samme produsent:

(Artikkelen fortsettes.)

Best pris på Garmin-GPS
I likhet med TomTom har Garmin vært et svært populært GPS-merke her til lands. Her ser du hva Prissøk har funnet frem til av priser for toppmodellen Garmin Nuvi 765 og andre GPS-er fra samme produsent:

(Artikkelen fortsettes.)

GPS fra Navigon
Produsent Navigon ryktes å gi deg god valuta for pengene, og med Prissøk finner du nettbutikkene med de beste prisene. Vi har søkt etter billigmodellen Navigon 1310 og andre GPS-er fra denne produsenten:

(Artikkelen fortsettes.)

Prisforskjeller
Vi ser at prisene noen ganger ligger relativt likt hos de ulike nettbutikkene, mens andre ganger kan prisforskjellen være bortimot en tusenlapp. Elkjøps nettbutikk og Datakjeden kommer best ut på en del GPS-er, mens de samme nettbutikkene har dårligst pris på andre modeller. CDon.com virker dessuten ikke som et gunstig sted å gå til innkjøp av ny GPS. Priser justeres ofte, men hvis du planlegger å kjøpe GPS via en nettbutikk, bør du ta et kjapt søk på Prissøk før du legger noe i handlekurven.

Det kan du spare penger på.

Les også
På fylla i helgen?
Les også
- "Knocks the spots off iPhone"
Les også
Ny Garmin-Asus med Winmo 6.5.3
Les også
Vant du GPS-en fra Mio?
Les også
Garmin Oregon 300 ikke så tøff som du tror
Les også
Spar tusener på ny mobil
Les også
TomTom med stor nyhet
Les også
Test: Mio Moov Spirit Flat GPS
Les også
Prissøk på rimelige touchmobiler
Les også
Nå er TomToms bilsett for iPhone i salg
Les også
Her får du N900 billigst
Les også
Slik finner du billigst student-TV
Les også
Tomtom-bilsett til iPhone utsatt
Les også
Her får du de nyeste mobilene billigst
Les også
Finn produktprisen med prissøk
annonse

Les også