Til hovedinnhold

3D-briller tilpasset alt og alle

Xpand – som arbeider med 3D innen digital kino, hjemmekino, spill og annet – har nylig annonsert sitt nyeste brillepar som benytter seg av aktiv lukkerteknologi. De heter Youniversal 3D og skal være de letteste og mest brukervennlige 3D-brillene på markedet til dags dato.

Tidligere har Xpand gitt ut briller som har vært kompatible med alle 3DTV-er, og nå hevder de at det nyeste brilleparet i tillegg skal gi maksimal tilpasning til alle og enhver – man vil få brillene i tre ulike farger (svart, grått eller rødt) og, ikke minst, i ulike størrelser tilpasset individuelle hodestørrelser og behov. Man vil kunne kalibrere lysstyrke, klarhet og andre faktorer etter egen smak og behag.

Via en spesialisert applikasjon for smarttelefoner innen Apple Iphone- og Google Android-platformene, vil man kunne skreddersy opplevelsen ytterligere med tanke på at hvert menneskes øyne reagerer forskjellig på 3D, at man har unike ansiktsformer og at man ser på 3D i forskjellige miljøer.

Brillene kan synkroniseres med alle 3DTV-er og har trådløse tilkoblingsmuligheter som infrarødt (IR), Bluetooth (BT), Radiofrekvens (RF) og DLP-link. Xpand Youniversal 3D-briller er ventet å dukke opp i løpet av våren 2011 til en hittil ukjent pris.

(Kilder: Engadget (1), Engadget (2), Wired, pressemelding)

Les også
Hva med en Transformers-3D-maske?
Les også
Verdens letteste 3D-briller kommer i mars
Les også
3D-headset fra Sony
Les også
LG viser også 3D-muskler
Les også
Sony tar oss med inn i fremtiden
Les også
Nye godbiter fra Samsung
Les også
Lanserer trendy 3D-briller
annonse