Til hovedinnhold

Musikk i brillene

Det er selskapene elektronikkprodusenten Motorola og solbrilleprodusenten Oakley som har laget brillehodetelefonene. Og dersom du trodde at dette passer utmerket til å slange seg i solsenga på stranda for å se på badelivet, tar du helt feil. Selvsagt er dette en del av selskapenes satsing på trådløs teknologi for aktive forbrukere, ikke slappe.

Vi velger nå likevel å tro at de passer til sakte beundring av naturfenomener blant sanddyner og dønninger. Glass i toppkvalitet beskytter øynene begge veier, mens lyden av dønningene mot stranda og klirringen av isbitene blandes med den musikken du liker best.

Alle musikkspillere funker

Brillene på bildet har navnet ”O ROKR”, og er slett ikke det eneste designet som Oakley har tatt fram sammen med Motorola. En rekke modeller har ulike varianter av bluetooth, enten som en permanent del av brillen eller beregnet til å feste på brillestengene når du trenger det.

Selv om Motorola produserer mobiltelefoner, er det ikke nødvendig med deres utstyr for å få lyd på øret. Alle musikkspillere med rett variant av bluetooth kan overføre musikk til brillene.

Mer om
annonse