Nyhet

Sony med monsternettbrett?

Nettstedet Engadget meldte i forrige uke om et nytt nettbrett på ryktebørsen. Sony S1 skal etter alt å dømme bli det første nettbrettet fra produsenten. Etter alt å dømme dreier det seg om et rent Sony-nettbrett, og ikke et Sony Ericsson-produkt.

Likevel vil S1 sannsynligvis ikke bære Vaio-logoen, kjent fra Sonys PC-produkter. Derimot vil PlayStation-logoen sannsynligvis bli å finne på nettbrettet. Dette innebærer at nettbrettet vil være spesielt godt egnet til å kjøre spill fra Sonys PlayStation Suite.

Nettbrettet kommer til å kjøre en tilpasset utgave av Android 3.0 Honeycomb.

Ny Tegra

nVidia rapporterte nettopp at deres første firekjerners Tegra-brikker var på vei ut til kundene. Fordi tidslinjen passer, spekulerer nettstedet Infosyncworld i om en slik brikke kan være på vei i Sony S1. Produkter basert på den nye Tegra-brikken skal kunne være klare alt i august.

Av øvrige spesifikasjoner nevnes det en skjerm på 9,4 tommer, med en oppløsning på 1280 x 800 piksler. Det er ukjent hvilke trådløse teknologier som vil pryde nettbrettet, men igjen spekulere Infosyncworld i at S1 kan bli utstyrt med lynrask tilkobling via LTE, eller 4G, som det markedsføres som her på berget.

Les også: Sniktitt på LG Optimus 2X med Tegra 2

(Kilder: infosyncworld.com, engadget.com)

Les også
Sony med Android 3.0 på to skjermer
Les også
PlayStation med iPad-utfordrer?
Les også
Neste Ipad kan komme i juni
Les også
Multicom Mpad Z1
annonse