Til hovedinnhold

Fitbit lanserer treningsklokke for de stilbevisste

Med «Fitbit Alta» skal selskapet lokke dem med estetisk sans.

Fitbit

På samme måte som med smartklokker differensieres også aktivitets- og treningsarmbåndene designmessig for å nå ut til nye målgrupper. I en fersk pressemelding har den kjente produsenten Fitbit nå kunngjort en ny, «moteriktig» aktivitetsmåler.

Den nye modellen heter «Fitbit Alta» og skal forsøke å fange inn dem som er litt over gjennomsnittlig opptatt av det estetiske aspektet ved ha-på-dingsene.

Sateng-finish og rustfritt stål

Fitbit drister seg til å kalle klokken selskapets «mest elegante» hittil, noe de underbygger med at den blant annet er laget i rustfritt stål og byr på sateng-finish. Den har også et stort utvalg av utskiftbare reimer i en rekke farger.

Fitbit

Blant reimene er vanlige, treningsvennlige reimer, lærreimer og ikke minst et håndpolert sølvarmbånd som Fitbit beskriver som «luksuriøst». Et armbånd i gullfarge skal visstnok også være på vei.

Klokken har en mekanisme som gjør reimene enkle å skifte ut, slik at du enkelt kan veksle mellom et vanlig treningsarmbånd og noe du kan bruke som pynt.

Kan bestilles nå

Ellers har Fitbit Alta et knippe vanlige smartklokke-funksjoner, som varslinger om innkommende meldinger, samtaler og kalender-informasjon. Den har også bevegelsespåminnelse som skal sørger for at du holder deg aktiv og reduserer inaktivitet, og automatisk aktivitets- og søvnmåling.

Den nye «SmartTrack»-funksjonen, som automatisk registrerer treningen du bedriver, er også på plass. Batteritiden ligger på fem dager. Fitbit Alta skal bli tilgjengelig i butikk fra april 2016, men kan bestilles allerede nå via Fitbits hjemmeside til 140 euro, cirka 1330 kroner.

Selv om Fitibit er størst, er de ikke nødvendig best:
Sjekk ut våre anbefalinger for aktivitetsarmbånd »

annonse