Tek.no

Nyhet

Dette iPhone-dekselet koster mer enn seks iPhone 7-telefoner

Luksus-deksel for de med svært dyp lommebok.

Louis Vuitton
Eigil Knudsen
13 Mar 2017 16:30

Det er en kjensgjerning at det dukker opp ekstra kostbare teknologiprodukter fra tid til annen, i den hensikt å gi de pengesterke en mulighet til å skille seg ut. Nå har det kommet et nytt deksel til iPhone som definitivt skiller seg ut ved å være ekstremt dyrt. Det melder blant andre Ubergizmo.

Det franske motehuset Louis Vuitton har nemlig lansert et iPhone 7-deksel til en lettere avskrekkende pris på 5050 amerikanske dollar, som tilsvarer cirka 43 000 kroner.

Denne varianten med kanvas koster «bare» rundt 10 000 kroner.
Louis Vuitton

Mer enn seks iPhone 7-telefoner

Denne summen er mer enn det man må betale for seks iPhone 7-telefoner med 32 GB minne i Norge, og dermed er det nok trygt å si at produktet appellerer mer til moteløvene med skikkelig tykke lommebøker enn til den gjengse teknologiinteresserte.

Dekselet heter Eye Trunk, og den høye prisen har sin begrunnelse i at dekselet er belagt med krokodilleskinn. I tillegg har produktet harde kanter og hjørner, samt en luke på den øvre delen.

Dersom du synes 43 000 kroner er i stiveste laget har Louis Vuitton også et vesentlig «billigere», nytt Eye Trunk-deksel til en pris på 1250 dollar, cirka 10 700 kroner, som nok også er litt utenfor hvermannsens budsjett – særlig for et deksel. Denne varianten benytter det slitesterke tekstilet kanvas.

De nye dekslene fra Louis Vuitton er lagt ut i den amerikanske nettbutikken, og det er uvisst om modellene er tilgjengelige i Europa på nåværende tidspunkt.

Leter du etter enda dyrere teknologiprodukter? Tag Heuer har lansert en knalldyr luksus-smartklokke »

Les også
Dekselet som gir deg iPhone og Android-telefon i ett ble kjempesuksess på Kickstarter
Les også
Android eller iPhone? Med denne slipper du å velge
Les også
Wall Street Journal: – Apple kan droppe Lightning i neste iPhone
Les også
Her ryker det av en iPhone 7 Plus – Apple er på saken
Les også
Mobildeksel og drone i én pakke
annonse

Les også