Dette iPhone-dekselet koster mer enn seks iPhone 7-telefoner

Luksus-deksel for de med svært dyp lommebok.

Det er en kjensgjerning at det dukker opp ekstra kostbare teknologiprodukter fra tid til annen, i den hensikt å gi de pengesterke en mulighet til å skille seg ut. Nå har det kommet et nytt deksel til iPhone som definitivt skiller seg ut ved å være ekstremt dyrt. Det melder blant andre Ubergizmo.

Det franske motehuset Louis Vuitton har nemlig lansert et iPhone 7-deksel til en lettere avskrekkende pris på 5050 amerikanske dollar, som tilsvarer cirka 43 000 kroner.

Denne varianten med kanvas koster «bare» rundt 10 000 kroner.

Mer enn seks iPhone 7-telefoner

Denne summen er mer enn det man må betale for seks iPhone 7-telefoner med 32 GB minne i Norge, og dermed er det nok trygt å si at produktet appellerer mer til moteløvene med skikkelig tykke lommebøker enn til den gjengse teknologiinteresserte.

Dekselet heter Eye Trunk, og den høye prisen har sin begrunnelse i at dekselet er belagt med krokodilleskinn. I tillegg har produktet harde kanter og hjørner, samt en luke på den øvre delen.

Dersom du synes 43 000 kroner er i stiveste laget har Louis Vuitton også et vesentlig «billigere», nytt Eye Trunk-deksel til en pris på 1250 dollar, cirka 10 700 kroner, som nok også er litt utenfor hvermannsens budsjett – særlig for et deksel. Denne varianten benytter det slitesterke tekstilet kanvas.

De nye dekslene fra Louis Vuitton er lagt ut i den amerikanske nettbutikken, og det er uvisst om modellene er tilgjengelige i Europa på nåværende tidspunkt.

Leter du etter enda dyrere teknologiprodukter? Tag Heuer har lansert en knalldyr luksus-smartklokke »

Les også
Dekselet som gir deg iPhone og Android-telefon i ett ble kjempesuksess på Kickstarter
Les også
Android eller iPhone? Med denne slipper du å velge
Les også
Wall Street Journal: – Apple kan droppe Lightning i neste iPhone
Les også
Her ryker det av en iPhone 7 Plus – Apple er på saken
Les også
Mobildeksel og drone i én pakke
annonse