Til hovedinnhold

Acer slipper spillbærbar for deg som ikke har så store krav

Nitro 5 Spin gir deg spilling på budsjett.

Acer

Den siste tiden har det gått litt sport i å tilby spillere bærbare PC-er med ekstra mye futt, men produsentene har ikke glemt dem med litt mer moderate krav. Nå har Acer avduket en ny modell for de som ikke vil punge ut i dyre dommer, nemlig Nitro 5 Spin.

Nitro 5 Spin er en såkalt konvertérbar PC, som betyr at den har en berøringssensitiv skjerm som kan snus rundt slik at du kan bruke maskinen som nettbrett.

Skjermkort i budsjettklassen

Acer Nitro 5 Spin.
Acer

PC-en har en størrelse på 15,6 tommer og vanlig full HD-oppløsning. På innsiden sitter et skjermkort av typen GeForce GTX 1050, som befinner seg i budsjettsegmentet. Dette kortet kan riktignok kjøre mange spill høyst brukbart, men ligger samtidig under Nvidias minstekrav for VR, som er det litt kraftigere GTX 1060.

Ellers kommer Nitro 5 Spin med opptil åttende generasjons i7-prosessorer fra Intel, altså den nye Coffee Lake-generasjonen som ble offisielt kunngjort for litt siden. Produsenten har ikke avslørt hvor mye minne maskinen kommer med, men når det gjelder lagring leveres PC-en med en SSD på opptil 512 GB.

Den nye spillbærbare skilter også med IPS-panel, baklyst tastatur og skikkelig lyd i form av stereohøyttalere pluss en dedikert basshøyttaler i fronten. Batteritiden skal ligge på rundt 10 timer, og maskinen har en innpakning i aluminium.

Nitro 5 Spin vil bli tilgjengelig i Europa til en veiledende pris på 1200 euro, litt over 11 000 kroner, men norsk pris og tilgjengelighet foreligger ennå ikke.

Er du student: Her er våre anbefalinger av student-PC-er »

annonse